Brunnhemsvägen 8

Brunnhemsvägen 8

Slutpris

1 700 000 kr


Stenstorp— Falköping

Brunnhemsvägen 8


Slutpris
1 700 000 kr

Stenstorp— Falköping

Villa med plats för den större familjen

I Stenstorp, bara ett stenkast från bl.a. skola, förskola och utomhusbad, ligger denna hemtrevliga och fräscha villa i ett plan med källare. Originalhuset anno 1947 byggdes under 2013 till med 46 kvm vilket idag ger en total boarea om 110 kvm vilka bl.a. inrymmer hela fyra sovrum. Vardagsrummet har ryggåstak med infällda spotlights vilket ger en känsla av rymd, ett härligt komplement till den äldre delens charmiga planlösning. Köket går i klassiska toner av svart och vitt och i intilliggande matrum finns plats för matbord. Genomgående fräscha ytskikt i neutrala färger som uppdaterats under senare år. I entréplan finns två våtrum med toalett/dusch varav det ena renoverades 2012 och det andra 2013. Källarplanet är fräscht med generellt målade ytor, här finns allrum med en mysig kamin att tända nu under vintern. I källarplanet finns även gästrum, kontor, tvättstuga och förrådsutrymmen.

Smidig uppvärmning via luft/vattenvärmepump (2009) med vattenburen golvvärme i tillbyggnaden. Under senare år har taket bytts ut, dränering utförts och under 2022 byttes samtliga fönster ut. Byggnaden är ansluten till fiber. Trädgårdstomten sköts smidigt via robotgräsklippare (Husqvarna, 2021) vilket ingår i köpet.

I Stenstorp finns utöver skola och förskola bl.a. tågstation, mataffär, pizzeria och vackra promenadstråk. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkomna med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
110/64 kvm
Driftkostnad
33 435 kr/år
Tomtarea
928 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Brunnhemsvägen såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Brunnhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.