Hantverkaregatan 10

Hantverkaregatan 10

Slutpris

1 250 000 kr


Stenstorp— Falköping

Hantverkaregatan 10


Slutpris
1 250 000 kr

Stenstorp— Falköping

Putsad tvåplansvilla på hörntomt

På adressen Hantverkaregatan 10 i Stenstorp ligger denna generösa tvåplansvilla med stora fönster i alla väderstreck vilket ger ett ljust hem med känsla av rymd! Med en öppen planlösning i entréplan mellan matsal och vardagsrum ges utrymme för sociala tillställningar, öppna altandörren och sudda ut gränsen mellan ute och inne när altanen ger ytterligare plats för gäster. Under kallare årstider värmer braskaminen detta utrymme och blir dessutom en riktig mysfaktor! Köket går i ljusa toner och har ett skafferi för extra förvaring samt kyl och frys i fullhöjd. I detta plan finns även hall, kontor samt toalett/dusch renoverad 2004. Ovanplanet inrymmer allrum att nyttja som t.ex. tv-rum, tre sovrum varav en med egen klädkammare samt toalett/dusch i moderna toner renoverad 2022. I källarplan finns tvättstuga, torkrum samt gott om förvaringsutrymmen. Villan värms upp via bergvärme och är ansluten till fiber.

På fastigheten finns även garage samt generös uppfart med installerad elbilsladdare. Spendera sommardagarna på den lugna baksidan med insynsskyddat läge, två uteplatser i sydligt resp. västligt läge ger många soltimmar! Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Stenstorp är beläget mitt emellan Falköping och Skövde längs Västra Stambanan vilket ger god kommunikation till exempelvis Göteborg och Jönköping. I samhället finns bl.a. nybyggd förskola och skola, livsmedelsbutik, restaurang, vårdcentral och tandläkare.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
148/35 kvm
Driftkostnad
50 035 kr/år
Tomtarea
847 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-11

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Hantverkaregatan såldes av oss 2023-12-11. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Hantverkaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.