Hantverkaregatan 8 / Strömstad

Fantastisk villa i centrala Strömstad.

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
39 853 kr/år
Tomtarea
585 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Hantverkaregatan såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Hantverkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hantverkaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn gata i centrala Strömstad finner ni denna familjevilla, med allt du kan tänkas behöva runt husknuten!
En välskött bostad med naturskönt läge och fem sovrum. Villan är ljus och fräsch, samt bjuder på underbara umgängesytor i form av kök/vardagsrum i öppen lösning med utgång till både inglasat uterum och insynsskyddad trädgård på baksidan med terrass, pool, utekök och spa-bad. Här kan man njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen.
Stort tvättrum med groventré, modernt kök med öppen lösning mot vardagsrum, och två badrum.
En mindre trädgård gör också livet enkelt och där tiden kan läggas på att njuta på en uppvuxen insynsskyddad tomt med uteplatser för solens alla timmar. Lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen och staden. Väldigt nära finns både Gallerian och Strömstads köpcenter samt restauranger och livsmedelsbutiker. Ett underbart boende med gott om plats för hela familjen i barnvänligt område, nära till förskola, skola och gymnasieskola. Välkomna att kontakta mäklare Sasha för enskild visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.