Utsiktsvägen 3

Utsiktsvägen 3

Slutpris

4 800 000 kr


Strömstad

Utsiktsvägen 3


Slutpris
4 800 000 kr

Strömstad

Fantastisk enplansvilla med stilfull inredning.

På Utsiktsvägen 3 finner du denna fantastiska enplansvilla, byggd 2016 med alla bekväma lösningar ett modernt hus skall ha såsom golvvärme i hela huset och mekanisk frånluft. Här kan man njuta av ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, 2 helkaklade badrum, 3 rymliga sovrum, ett härligt allrum, en stilig välkomnande entré samt en tvättstuga med kombinerad groventré samt två klädkammare för förvaring. Vardagsrummet har full takhöjd som ger extra rymd och stora fönsterpartier för njutbart ljusinsläpp och dessutom en vacker braskamin att mysa vid när det önskas. Köket är mycket välplanerat och genomtänkt för den som älskar att laga mat med en social bardisk med stenskiva, infälld spishäll och diskbänk, inbyggd ugn och micro, höga kyl och frysskåp, diskmaskin och mycket skåp på båda sidor om köksbaren för att ha gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet och köket finns flera altandörrar där du går rätt ut på den fantastiska altanen som är placerad så du kan njuta av dag och eftermiddagssol. Master Bedroom har en hel garderobsvägg med 4 dörrar. Det ena badrummet har ett bekvämt hörnbadkar och det andra badrummet har en praktisk dusch. Denna villa lämnar inget att önska om du vill bo bekvämt med en smart planlösning i ett plan. Trädgården har plats för både odling och lek, här finns också ett praktiskt förråd för cyklar och diverse, eller kanske du vill inreda det till gästrum. Golfbanan ligger ett stenkast bort och på bara några hundra meters promenad kan du nå en strand för att bada i havet eller njuta av kustmiljöns härliga klippor. Skog och mark finns i närheten. Bilväg når du Strömstad Centrum på några minuter och det finns en bra cykelväg från området. Närhet till skolor och all tänkbar service gör detta till ett perfekt boende för alla åldrar. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
150/182 kvm
Driftkostnad
38 400 kr/år
Tomtarea
835 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-09

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Utsiktsvägen såldes av oss 2023-03-09. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Utsiktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.