Vasshusvägen 19 / Strömstad

Villa om 200 kvadrat med utsikt i centrala Strömstad.

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea/biarea
200/50 kvm
Driftkostnad
49 250 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Vasshusvägen såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vasshusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasshusvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att beundra Vasshusvägen 19! I denna fastighet har man verkligen gott om utrymme både för umgänge och privata stunder! med sina många olika uteplatser och vinklar och vråer kan man alltid hitta en härlig plats att vara.Denna byggnad har genomgående mycket hög standard med bland annat ekparkett på samtliga golv utom i våtutrymmena där det är klinkergolv. Bekvämt med vattenburen golvvärme i hela huset.Köksinredning i hög standard av svartmålad ek som är utrustat med inbyggd micro, ugn, spishäll, kylskåp och frys med ismaskin.Byggnaden innehåller inte mindre än 8 rum varav två är sällskapsrum, ett matrum samt 5 st sovrum. Entrén till huset kan ske i suterrängdelen där man via nedre hallen kan komma in i de stora dubbelgaraget med golvvärme samt till stora förrådsutrymmen.Här ligger även ett av husets sovrum. Via en stilig ek trappa kommer man upp i hallen på första våning där även en välkomnande huvudentré möter oss. Från entrén är det direktingång till det stora ljusa vardagsrummet med braskamin och direktutgång till stor altan i västerläge. Tack vare den öppna planlösningen integreras köket med vardagsrummet och med matsalen som ligger i direkt anslutning till köket.Från entrén i suterrängdelen är det även ingång till sovrummen på denna våning. Från huvudentrén leder en lång korridor i vinkel runt köket varifrån det är ingång till gästtoalett, tvättstuga samt 2 st sovrum efter varandra. I slutet på korridoren ligger det helkaklade och påkostade badrummet med spabad,bastu,dusch och toalett. Från spabadet kan man också gå ut till altanen. I korridoren är även ektrappan till översta våningen placerad och kommer upp i ett mysigt allrum med utgång till balkong med hänförande utsikt över staden och vattnet. Innanför allrummet ligger master bedroom med tillhörande dusch och toalett. Dubbelgaraget med fjärrstyrda portar är var mans dröm. Välkommen att boka enskild säker visning med mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tången

Gångavstånd till centrala strömstad.

I närheten ligger gallerian med matbutiker, restaurang, apotek mm

Del i centrala Strömstad med gångavstånd till centrala Strömstad. Bostadsområde med närhet till skogsmiljö och Strömsvattnet. Här finns förskola och gymnasium i området.

Sport och fritid

Området erbjudet sport och fritid runt hörnet, med trevliga promenadstråk, Nordic Wellness ligger inom gångavstånd.

Kommunikation

Från centrala Strömstad finns smidiga kommunikationer med både tåg och buss, samt färja som går till Sandefjord.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.