Vasshusvägen 37

Vasshusvägen 37

Slutpris

4 500 000 kr


Strömstad

Vasshusvägen 37


Slutpris
4 500 000 kr

Strömstad

Välskött villa med utsikt på populära Tången!

Välkomna till Vasshusvägen 37 och denna fantastiskt välskötta villa. Ägarna har vårdat varje detalj på detta stiliga Hjältevadshus och förbättrat fastigheten med garage och granitplattor runt hela huset. Huset har målats hela fyra gånger sedan det var nytt. Huset har en mycket smart planlösning med badrum, sovrum och sociala rum på båda våningarna. På entréplan finns ett rymligt kök, en praktisk tvättstuga med groventré, ett fint master bedroom med hel garderobsvägg, ett badrum med duschväggar av glas samt ett öppet trevligt vardagsrum med matsal i ett. Från vardagsrummet har du vacker utsikt över Strömsvattnet och här går du rätt ut på den härliga uteplatsen som badar i sol från tidig morgon fram till eftermiddagen. Här finns plats för flera sittgrupper. På framsidan av huset kan du njuta av kvällssolen och även här finns plats för flera sittgrupper. Övre plan är inrett med 2 sovrum i nuläget då ägarna tog bort väggen mellan sovrum 3 och 4 men det går självklart enkelt att återställa om behov av 4 sovrum finns. Här finns också badrum med badkar samt ett trevlig tv rum med fint fönsterparti och vacker utsikt. Huset skall besiktigas och besiktningsprotokoll kommer måndag 2 maj. Detta är det perfekta huset om du vill bo på Tången, ett mycket trevligt bostadsområde med närhet till Strömsvattnet där du kan bada från brygga med badstege med och närhet allt serviceutbud som kan önskas och bara några hundra meter till skolor. Varmt välkommen på visning lördagen 7 maj. Boka er på den tid som passar er bäst.


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
427 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-24

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vasshusvägen såldes av oss 2022-08-24. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vasshusvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.