Bogrydsvägen 82

Bogrydsvägen 82

Slutpris

725 000 kr


Svaneholm/Bogryd— Svaneholm— Borås

Bogrydsvägen 82


Slutpris
725 000 kr

Svaneholm/Bogryd— Svaneholm— Borås

Renovera och skapa din egen oas!

Detta hus erbjuder en fantastisk potential som ett härligt familjeboende med närhet till skola och bad i den vackra omgivningen av Bogdrydssjön. Fastigheten är i behov av totalrenovering, men ett gediget rivningsjobb och urröjning har redan genomförts, vilket ger en bra grund att arbeta med.

Huset är redo att tas vidare av en händig och entusiastisk köpare som är redo att skapa sitt drömboende. Den tomma duken av huset ger möjlighet att anpassa och forma det enligt de egna behoven och preferenserna. Det finns gott om utrymme för att skapa en rymlig och funktionell planlösning som passar perfekt för en familj.

Fastigheten ligger i en barnvänlig miljö med närhet till skolor, vilket är idealiskt för barnfamiljer. Dessutom erbjuder närheten till Bogdrydssjön en fantastisk möjlighet till bad och friluftsliv för hela familjen.

Det finns även möjlighet att skapa en trädgård eller uteplats runt huset för att njuta av utomhuslivet under sommarmånaderna. Med rätt vision och arbetsinsats kan detta hus förvandlas till en pärla och erbjuda en bekväm och trivsam miljö för en familj att växa och skapa minnen i.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot dolda fel och brister.


Boarea/biarea
84/84 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Bogrydsvägen såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Svaneholm samt även på Bogrydsvägen.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.