Lantgårdsvägen 17 E

Lantgårdsvägen 17 E

Slutpris

660 000 kr


Holmängen— Vänersborg

Lantgårdsvägen 17 E


Slutpris
660 000 kr

Holmängen— Vänersborg

Etta i nyskick med låg avgift på Holmängs Hage!

Detta är den lilla bostaden med den stora känslan. Med en genomtänkt planlösning ryms här allt som behövs för ett bekvämt boende och lite till. Du kommer in i en hall som ligger i direkt anslutning till ett förråd. Här göms enkelt otympliga ytterkläder och annat bråte så att lägenheten i övrigt kan se väl städad ut. Vidare in i lägenheten ligger köket som har en minimalistisk framtoning och även fungerar som en fortsättning på hallen. Vardagsrummet har en alkov som ger rummet en extra dimension. Utmärkt för till exempel ett sängskåp eller skrivbord. Badrummet är väl tilltaget och har tvättmaskin samt är även förberett för torktumlare.

Byggnaden stod klar 2019 och då säljarna som enda ägare, endast haft den som en övernattningslägenhet, är allt fortfarande i ett mycket gott skick, ser så gott som nytt ut! Till exempel så har ugnen aldrig blivit använd.

Lägenheten ligger en trappa upp och nås via en loftgång, som även fungerar som uteplats/balkong. Här finns det plats för att ha ett mindre bord med två stolar. För större sällskap finns det en större uteplats med pergola på föreningens innergård.

Holmängs Hage erbjuder närhet till ett av Vänersborgs vackraste naturområden - Holmängen. Här finns många mysiga skogsstigar, mycket lövskog och gångväg längs med vattnet hela vägen till centrum via parken Skräcklan.
Perfekt för den som tycker om att vara ute i naturen. Bo med närhet till både naturen och stan, det bästa av två världar:)

Varmt välkomna på visning, bokning krävs!


Boarea
31 kvm
Avgift
1 821 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Vänersborg

Denna lägenhet på Lantgårdsvägen såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Lantgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.