Poppelvägen 76 / Torpa / Vänersborg

Slutpris
550 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
5 274 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påkostad lägenhet i markplan med larm! Hallen, sovrummen, vardagsrummet och köket totalrenoverades samtliga under 2017! Det trevliga badrummet är såklart helkaklat och renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011.

I markplan och mot innergården ligger denna praktiska trerumslägenhet. Enhetliga laminatgolv i marmorimitation i samtliga rum. Riktigt fräscht kök där kyl, frys samt diskmaskin är integrerade i den röda köksinteriören. Från matplats är det utsikt över den stora gräsbelagda innergården. Även från uteplatsen i väst-/sydväst är det utsikt mot innergården. Möjlighet finns att sätta staket eller häck runt trädgårdstäppan.

Larm på samtliga fönster och rörelsesensorer inne i lägenheten.

Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till bl. a. gym för endast 400 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats.

På Poppelvägen bor man med närhet till mataffärer, skolor, dagis, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är ca tre km.

Kom på visning av en lägenhet i toppskick, här är det bara att flytta rakt in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration