Domarvägen 2 / Centrala Vara / Vara

Stilren enplansvilla med uterum

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
ca 141/35 kvm
Driftkostnad
30 260 kr/år
Totalareal
780 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-09
Bostaden är såld!

Denna villa på domarvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på domarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hörntomt, omgärdat av en låg stenmur och häckar, ligger denna välskötta, praktiska enplansvilla. Husets fem rum och kök, bra disponerade på 141 kvadratmeter, erbjuder härliga utrymmen för familj och vänner. Kaminen i allrummet, som eldas både för värme och trevnad, är husets naturliga samlingspunkt. På husets baksida, med utgång från vardagsrummet, finns dessutom ett skönt inglasat uterum med plats för stor matgrupp som extra bonusyta. Husets samtliga utrymmen har snygga, moderna ytskikt och här kan den som vill flytta direkt in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.