Kasebergsvägen 25 / Arentorp / Vara

Rymlig villa med härlig trädgård

Slutpris
925 000 kr
Boarea/biarea
163/46 kvm
Driftkostnad
24 163 kr/år
Tomtarea
1 174 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på kasebergsvägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på kasebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga Arentorp, en halvmil från Vara, hittar vi denna rymliga bostad med fyra sovrum och stora ytor för umgänge. På entréplan bjuds det på två sovrum, duschrum med bastu, rymlig hall med braskamin, vardagsrum och ljust kök. Här finns också en groventré från vilken man når tvättstuga och pannrum samt det vidbyggda garaget. På ovanvåningen hittar man två sovrum, toalett och ett stort allrum med plats för rejäl soffgrupp.

Entrésidan av huset är lummig och uppvuxen med fin häck mot gatan. Altan finns både på gavel och baksida, så solen kommer åt under stora delar av dagen. Trädgården är kuperad och flera mysiga ställen finns för en utemöbel. Här växer äppleträd, vinbär, krusbär och rabarber och flera planteringar finns också.

I Arentorp finns skola årskurs 0-6 samt förskola. Här bor man nära till naturen och en badsjö finns i utkanten av samhället.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arentorp

I Arentorp bor man nära naturen med böljande fält och vackra skogar. Här finns en liten badsjö med sandstrand, dansbana och grillplats som sköts av den aktiva intresseföreningen som också ordnar bl a Valborgsfirande. På idrottsplatsen håller Arentorp Helås SK till. Skola årskurs 0-6 samt förskola samt äldreboende finns på orten. Vill man handla tar man sig lämpligen till Vara, ca 8 km bort.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.