Smedjegatan 78 / Centrala Vara / Vara

Smakfullt renoverat på lättskött hörntomt

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
ca 150 kvm
Driftkostnad
24 848 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på smedjegatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på smedjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna smakfullt helrenoverade, trivsamma enplansvilla på lättskött hörntomt. Här är alla materialval noga övervägda och färgskalan går i sobert grå och beige toner. Öppen planlösning mellan hall, kök och matrum gör att ljuset flödar genom huset. Köket har arbetsbänkar mot matrummet så man kan umgås med gästerna under tiden man lagar mat. Tre rymliga sovrum finns att tillgå och en praktisk klädkammare. Ett kontor med egen ingång finns också; kanske något för den egna verksamheten?

På husets baksida löper den trevliga altanen, delvis under tak, med plats för flera möbelgrupper och även på framsidan finns möjlighet att ställa en mindre möbel på den plattlagda uteplatsen. Trädgården är mindre och lättskött, med några fruktträd och bärbuskar. Garage hör också till fastigheten.

Här bor du centralt i Vara med närhet till all service du kan behöva. Vara Konserthus och badhus samt skolor finns också alldeles i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.