Lars Andersgården 5 / Vedum / Vara

Lantligt läge, men nära till samhället

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
169 kvm
Driftkostnad
39 869 kr/år
Totalareal
1 600 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på vedum såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på vedum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lars Andersgården 5 i Vedum erbjuder ett modernt boende, byggt 2007, med både lantligt läge och nära samhället; skola, idrottshall och järnvägsstation ligger bara en liten promenad från huset.

Ett praktiskt dubbelgarage, byggt 2018, hör också till fastigheten.

Layouten på bostadshusets entréplan är öppen och ljus och kök och vardagsrum erbjuder en väldigt trevlig sällskapsyta. Ett rymligt sovrum, duschrum och tvättstuga hittar vi också på detta plan. Går man upp en trappa till andra våning möts man av en mysig möblerbar hall varifrån man når tre sovrum. Praktisk klädkammare finns här också. På denna våning finns även ett ej färdigställt rum som kan bli t ex ytterligare ett sovrum eller kanske ett fint badrum.

Trädgården, avskärmad av häckar och träd, har alla möjligheter; varför inte bygga en härlig altan på baksidan?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vedum

Vedum, beläget ca 15 km från Vara är med sina knappt 1 000 invånare en aktiv ort på Varaslätten. Här är största arbetsgivaren välkända Vedum Kök & Bad med utställning i en gammal väderkvarn. I Vedum finns livsmedelsaffär, pizzeria och flera andra butiker såsom Hectors, en skobutik med stort sortiment.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

En aktiv idrottsförening finns på orten, Vedums AIS, med många grenar såsom fotboll och styrkelyft; en gren de har haft stora framgångar inom. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Med tågstation och bussförbindelser har Vedum goda kommunikationsmöjligheter.

Skolor/förskolor i Vara

Skola årskurs 0-6 finns i Vedum. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.