Bitterna Tålanna 5

Bitterna Tålanna 5

Slutpris

700 000 kr


Bitterna— Vedum— Vara

Bitterna Tålanna 5


Slutpris
700 000 kr

Bitterna— Vedum— Vara

Torp för den händige

Omgivet av kuperat landskap, på landsbygden mellan Bitterna och Lekåsa, ligger detta torp med stora möjligheter för den händige.

Utvändigt har huset rustats upp, men insidan behöver kärlek. I torpet, som är en orörd pärla, har ingen bott sedan 1938 och på väggarna sitter de numera flagnande originaltapeterna kvar. En liten hall välkomnar dig in i huset och till vänster finns ett sovrum. Till höger ligger det rymliga köket, idag oinrett förutom en fin, fullt fungerande köksspis med bakugn. Intill köket hittar man matrum, eller kanske ett extra sovrum med kakelugn. Till sist kommer man in i vardagsrummet, även här finns en kakelugn och i golvet en lucka till en källardel; kanske en framtida vin- eller matkällare? På den golvade vinden finns ett sommarrum, i övrigt är den oinredd.

Tomten är grovplanerad och här är bara för den trädgårdsintresserade att sätta händerna i myllan; god plats finns både för uteplats och egen odling. Kring tomten går en fin stenmur. Till fastigheten hör även en snickarbod med loft samt en äldre ladugård.

Omgivningarna är natursköna och ca 2 km bort ligger mysiga Jämnesjön som nås via en slingrande grusväg; perfekt för en cykeltur. Runt sjön hittar man promenadstråk, badställen, grillplats och bastu för allmänheten.


Boarea
ca 65 kvm
Driftkostnad
11 134 kr/år
Tomtarea
2 307 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Bitterna Tålanna såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på Bitterna Tålanna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.