Häggatorpsgatan 1 / Vedum / Vara

Gedigen villa med bra läge

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
100/127 kvm
Driftkostnad
38 750 kr/år
Tomtarea
881 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna villa på häggatorpsgatan såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på häggatorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn återvändsgata på hörntomt hittar vi denna trevliga villa byggd 1970. Med ett plan samt källare erbjuds på entréplan ett ljust och fint vardagsrum, kök och två sovrum, varav ett enkelt kan delas av till två. I källaren ryms mysig gillestuga, ett extra sovrum samt tvättstuga och flera förvaringsutrymmen. Garage hör också till fastigheten.

Då det mesta i huset är original, finns alla möjligheter att själv sätta sin prägel på inredningen.

I trädgården finns flera fruktträd som äpple och körsbär samt rejält med rabarber. Häckar avgränsar mot grannar och gata. På baksidan finns ett inglasat uterum där man kan förlänga sommarkvällarna.

Från bostaden är det smidigt gångavstånd till skola och övrig service i Vedum och från tågstationen tar man sig enkelt till exempelvis Lidköping eller Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vedum

Vedum, beläget ca 15 km från Vara är med sina knappt 1 000 invånare en aktiv ort på Varaslätten. Här är största arbetsgivaren välkända Vedum Kök & Bad med utställning i en gammal väderkvarn. I Vedum finns livsmedelsaffär, pizzeria och flera andra butiker såsom Hectors, en skobutik med stort sortiment.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

En aktiv idrottsförening finns på orten, Vedums AIS, med många grenar såsom fotboll och styrkelyft; en gren de har haft stora framgångar inom. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Med tågstation och bussförbindelser har Vedum goda kommunikationsmöjligheter.

Skolor/förskolor i Vara

Skola årskurs 0-6 finns i Vedum. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.