Torggatan 6 / Vedum / Vara

Med plats för familj och verksamhet

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea/biarea
185/282 kvm
Driftkostnad
42 050 kr/år
Tomtarea
970 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på torggatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på torggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Torggatan i centrala Vedum, med promenadavstånd till skola, butiker och järnvägsstation, ligger denna rymliga, välskötta villa med stor potential.

Utöver bostadshuset finns en tillbyggnad med kontor- och förrådsutrymmen som kan användas för egen verksamhet; bara fantasin sätter gränser.

Det trevliga bostadshuset i två våningar samt källare, har hela fyra sovrum och stort vardagsrum med angränsande matsal; här finns plats för stora kalas med släkt och vänner. I källaren finns bland annat flera förrådsrum samt tvättstuga och matkällare. Mycket av inredningen är i välhållet originalskick, så utrymme finns för egna idéer.

På husets baksida finns en insynsskyddad, stenlagd uteplats för trevligt trädgårdshäng och från ovanvåningen når man den stora balkongen med plats för sittmöbler.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vedum

Vedum, beläget ca 15 km från Vara är med sina knappt 1 000 invånare en aktiv ort på Varaslätten. Här är största arbetsgivaren välkända Vedum Kök & Bad med utställning i en gammal väderkvarn. I Vedum finns livsmedelsaffär, pizzeria och flera andra butiker såsom Hectors, en skobutik med stort sortiment.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

En aktiv idrottsförening finns på orten, Vedums AIS, med många grenar såsom fotboll och styrkelyft; en gren de har haft stora framgångar inom. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Med tågstation och bussförbindelser har Vedum goda kommunikationsmöjligheter.

Skolor/förskolor i Vara

Skola årskurs 0-6 finns i Vedum. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.