Sök Meny
Falkenberg / Skrea
Bostadsrättsföreningen Bingevägen

Pris: 1 560 000 kr - 2 464 000 kr

Avgift: 3300 kr - 4850 kr /månad
Total antal bostäder: 24
Antal bostäder till salu: 24
Antal rum: 2 - 5 rum och kök
Boarea: 73m², 86m² (med möjlighet att köpa till inredd vind), 123 m²
Tillträde: Hösten 2017

Falkenberg / Skrea

24 nya bostadsrätter i Skrea!

Bingevägen är beläget mitt på fantastiska Brune Kulle i utkanten av Skrea. Här har man naturen runt hörnet, utsikt mot havet, F-5 skola och förskola på baksidan och ändå nära till centrum och samhälle. Fastigheterna på Bingevägen ingår alla i Bostadsrättsföreningen Bingevägen och består av 12 parhus med tillhörande trädgård och carport. 3 olika husmodeller finns i storlekarna 73m², 86m² och 123m². Kostnaderna varierar beroende på modell men är allihop välplanerade, klimatsmarta och moderna!

Bostadsrätterna beräknas vara klara för inflyttning under hösten 2017. För att se de lägenheter som är till salu, se längre ner på sidan. För mer info och fakta, gå in under fliken "fakta" här ovan eller kontakta oss på Mäklarhuset så berättar vi mer.

Observera att avvikelser kan förekomma mellan 3D-bilderna och verkligheten. Se specifikationer för vad som ingår i de olika bostadsrätterna som säljs under "Fakta" på respektive lägenhets säljsida.

Observera att tillval gjorts i den fotograferade lägenheten!
Observera att tillval gjorts i den fotograferade lägenheten!
Fakta
 • Pris
  1 560 000 kr - 2 464 000 kr
 • Avgift
  3300 kr - 4850 kr /månad
 • Total antal bostäder
  24
 • Antal bostäder till salu
  24
 • Antal rum
  2 - 5 rum och kök
 • Boarea
  73m², 86m² (med möjlighet att köpa till inredd vind), 123 m²
 • Tillträde
  Hösten 2017
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?