Behållare Behållare
Dela

Rimbo , Bostadsrätt
Brf Ångloket, Lokföraren

Avgift
2 581 – 4 289 kr
Boarea
36 – 75 kvm
Antal rum
2 – 3 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 2, 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2020-08-30
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 1 av 2
Antal objekt
19

Ett bostadsområde i balans med naturen

Välkommen till familjevänliga Bålbroskogen! Här växer en ny stadsdel fram och du bor nära både natur, service och kommunikationer.

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Rimbo är känt för sitt generösa föreningsliv och sina gröna omgivningar. Här finns anläggningar för fotboll, hockey, tennis och handboll. Mitt i centrum finns ett badhus med 25-metersbanor och en småbarnbassäng för de allra minsta. Hästnäringen är stark och strax utanför citykärnan hittar du den populära ridskolan Rimbo Ryttare. Rimbo erbjuder även på vidsträckta skogsområden och badvänliga sjöar som exempelvis Långsjön, Syningen och Skedviken.

Det finns flera förskolor på promenadavstånd från centrum, t ex Maskrosen, Håsta och Vallby hage. Närmast ligger Bålbro förskola med tre avdelningar för barn i åldrarna 1–5 år. Lokalerna är generösa och passar bra för lek och lärande. Det är också nära till lek i skog och natur. Bålbroskolan med klasserna F-3. Skolan är nybyggd och stod klar våren 2020. I direkt anslutning till skolan öppnas också en kulturscen med plats för 350 åskådare. Här är det tänkt att Rimbo Kulturskolas ensembler och såväl nationella som internationella artister ska kunna framträda. Andra grundskolor i närheten är Långsjöskolan (F-9), Vibyskolan (F-9) och Ekebyholm (F-9 och gymnasium).

Från Stockholm via E18 tar det inte mer än 45 minuter till Rimbo, en liten småstad i Norrtälje kommun. Idag bor bara några tusen personer i Rimbo, men alltfler börjar upptäcka fördelarna med den familjära känslan och tryggheten av att bo i småstaden.

Välkommen att trivas i Bålbroskogen!

Byggherrens hemsida: https://www.credentia.se/projekt/lokforaren/
Service och kommunikationer
Här finns också flera restauranger och caféer för hela familjen. Det mesta du behöver för att få vardagen att rulla finns i Rimbo. Restauranger, caféer, apotek, Systembolag och ett par mataffärer. Här finns även förskolor och grundskola och goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
Vägbeskrivning
https://goo.gl/maps/bGmuP47wy6NxdXaF9
Fakta
Avgift
2 581 – 4 289 kr
Pris
995 000 – 2 395 000 kr
Boarea
36 – 75 kvm
Antal rum
2 – 3 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 2, 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2020-08-30
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 1 av 2
Antal objekt
19
Dokument & Länkar
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Brf Ångloket, Lokföraren

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.