NYPRODUKTION

/ Lägenheter i parhusform / Brf Golfslingan

Nybyggda lägenheter i parhus på Brune Kulle i Skrea!

Pris
1 896 000 – 1 996 000 kr
Boarea
79 kvm
Antal rum
3 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2020
Försäljningsstart
2018-11-26
Status
Slutsålt
Antal objekt
20

En bit upp på Brune Kulle i Skrea, ett av Falkenbergs senaste bostadsområden, byggs nu 20 lägenheter i 10 parhus. Modernt utrustade med villakänsla på 79 kvm ligger parhusen här i ett naturnära område med utsikt över halländska vidder, hav och Falkenbergs golfbana. Läs mer längre ner.

Sponsrade länkar
Bilder
OBS! Fotografierna är tagna i en redan byggd lägenhet, avvikelser kan förekomma. Bl.a. varierar altandörrar och altanernas placering beroende på lägenhet.
Fakta
Beskrivning
Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på två sovrum, stort, fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, även på träaltan och en lagom stor och lättskött tomt.

Endast en nedförsbacke står mellan hem, förskola och skola och i kvarteret finns fina restauranger, ett mindre mejeri och Skrea kyrka. Centrum ligger några kilometer bort och så även det härliga Kattegatt och flera vackra stränder. Välkommen med din intresseanmälan!
Områdesbeskrivning
På Brune Kulle står du mitt i Falkenberg och blickar ut över den halländska idyllen. Här bor du på vägen till och från Europa med 10 mil till Göteborg och 10 mil till Helsingborg. Du har utsikt över havet och tar dig med cykel till badstränder på några minuter. Här finns golfbana, förskolor, F-5 skola och kyrka. TV-kocken Lisa Lemke och Prostens Pizzeria står för kvarterskrogen samtidigt som området även har eget mejeri.
Detta nyanlagda område har ett fantastiskt läge på toppen av det sprudlande Falkenberg.
Fakta
 • Pris
  1 896 000 – 1 996 000 kr
 • Boarea
  79 kvm
 • Antal rum
  3 rok
 • Preliminär inlyttning
  Våren 2020
 • Försäljningsstart
  2018-11-26
 • Status
  Slutsålt
 • Antal objekt
  20
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier