Behållare Behållare
Dela

Falköping , Radhus
Brf Lövängen

Boarea
107 kvm
Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
Sommaren 2019
Upplåtelseform
Bostadsrätter
Status
Försäljning pågår
Etapp
1 av 3
Antal objekt
26

Nyproducerade bostadsrätter med centrumläge!

Nu kan ni bli ägare av ett helt nytt radhus ett stenkast från Falköpings centrum. 26 nya bostadsrätter om 107 m² vardera fördelat på två plan kommer att byggas på Prästgårdsgärde i Falköping under första etappen.
Visningshus finns i Habo, kontakta oss för mer information och bokning.

Pris
1 740 000 – 1 840 000 kr
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Trivsamt boende mitt i centrum
Beskrivning
Under etapp 1 på Prästgårdsgärde, Falköping bygger OBOS 26 moderna radhus i två plan, med en boarea på 107 m². Bostäderna är i bostadsrättsform och byggs utifrån OBOS bostadskoncept Start Living. Här bor du i ett trivsamt område vars utformning präglas av ett fokus på hållbarhet och härliga utemiljöer.

Planlösning:
Entréplan har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt som förråd. Köket från Vedum är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin (fabrikat på samtliga vitvaror är Bosch) och har härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. I entréplan finns även toalett/dusch/tvätt.
På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum, en mysig läshörna, rymlig klädkammare och toalett/dusch. Som tillval kan dessutom ett av sovrummen göras om till ett allrum.

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera föreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av de som bor i föreningen.
Service och kommunikationer
Från centrum går stadsbussar till bl.a. resecentrum, sjukhus och Ållebergs center. Från Falköpings resecentrum tar det ca 1 timme med tåg till Göteborg, 2,5 timme till Stockholm och 45 minuter till Jönköping.
Områdesbeskrivning
Området gränsar till Bangatan och järnvägen i väster, Hwassgatan och centrum i norr samt till Sköttningsvägen och bostadskvarter i öster. Prästgårdsgärdes utemiljöer är utformade för att skapa ett trivsamt, sammanhållet och lekfullt område där både vuxna och barn ska kunna umgås och leka i trevliga miljöer. Områdets placering med närhet till grönska, kulturmiljö och Falköpings centrum ger goda förutsättningar för livskvalitet och en behaglig vardag.

Närheten till centrum gör att du har det mesta du behöver inom gångavstånd, här hittar du allt ifrån mysiga caféer och restauranger till välkända butikskedjor och små personliga butiker. Här har du även nära till bland annat Vindängens skola och förskolorna Boken och Gunghästen.

Avstånd:
Stora Torget - 345 m
Netto - 519 m
Närhälsan Oden Vårdcentral - 700 m
Falköpings nya högstadieskola - 955 m
Vindängen - 1 km
ICA Maxi - 1,2 km
Odenhallen - 1,2 km
Stadsbiblioteket - 1,5 km
Tågstationen - 2 km
Mössebergs slalombacke - 2,4 km
Fakta
Pris
1 740 000 – 1 840 000 kr
Boarea
107 kvm
Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
Sommaren 2019
Upplåtelseform
Bostadsrätter
Status
Försäljning pågår
Etapp
1 av 3
Antal objekt
26
Dokument & Länkar
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Brf Lövängen

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.