Kappseglaren 2

Kappseglaren 2

Pris

1 495 000 – 3 295 000 kr
Östhammar —

Kappseglaren 2


Pris
1 495 000 – 3 295 000 kr

Östhammar —
Försäljning pågår av nästa etapp, 18 nya lägenheter i varierande storlekar

Nu pågår försäljning av Kappseglaren 2 efter säljsuccén i det första huset. Ett komfortabelt boende i makalöst vacker närmiljö där natur och hav präglar din vardag. Kappseglaren hus 2 har 18 lägenheter i varierande storlekar.


Avgift
3 359 – 5 549 kr
Boarea
50 – 98 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 1 2022
Status
Slutsålt
Antal objekt
18


Beskrivning

01

Vi är nu framme vid säljstart av Kappseglaren 2 efter säljsuccén i det första huset.
Med fantastiskt fint läge i direkt anslutning till Östhammars stadskärna växer området Klackskär fram. Ett komfortabelt boende i makalaöst vacker närmiljö där natur och hav präglar din vardag. Idylliska omgivningar med både strandpromenad och marina direkt utanför dörren. En perfekt mix av stad och natur, lugn och komfort. Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt och unikt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning.
Kappseglaren hus 2 har fem våningar fördelade på 18 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval i modernt utförande. Här vill man ta tillvara på ljuset med stora fönster och luftiga ytor. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Känslan mellan inne och ute vill man förhöja och flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll. Som blivande boende har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet. Allt ifrån braskamin på översta planet till ditt eget val av färger på tapeter och kakel. Var med från start och utforma ditt blivande hem.


Området
Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.