Behållare Behållare
Dela

Ängelholm , LÄGENHETER I PARHUSFORM
Optimala Hem Munka Ljungby 2

Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2021
Försäljningsstart
2019-10-27
Status
Slutsålt
Antal objekt
10

Parhus i populära Munka Ljungby!

Beskrivning
I Munka Ljungby kan vi nu erbjuda 10 st enplanshus med bostadsrätt om 3-4 rum och kök i ett plan. De nybyggda lägenheterna kommer att ligga på Sofierogatan / Flyingegatan i Munka Ljungby. De kommer att vara fördelade i 5 huskroppar med 2 stycken 1- planslägenheter vardera. Modernt utrustade med villakänsla på ca 100 kvm ligger parhusen här i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på två sovrum, stort, fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, även på trädäck och och lättskött tomt.

Exteriört är husen modernt funktionalistiska med ljusa putsade fasader och sadeltak. Trädgården får ett härligt trädäck och färdiganlagd gräsmatta. Ett förråd på tomten ingår också. I byn finns välsorterad matbutik, bageri, bibliotek och simhall. En nybyggd bostad ger dig tid över till annat. Samtidigt som du har Ängelholm, Helsingborg och Halmstad inom pendelavstånd så bor du i en lantlig, familjär miljö.

Mija Kinning är känd designer från TV. Vi har valt att ge våra kunder en absolut toppupplevelse när det gäller att designa sitt nya hem. Mija tar sig tid för varje kund och tillsammans i vårt showroom med alla tillval så formar köparen sitt nya hem, efter egen smak och efter goda råd från Mija. Det är detaljerna som gör hela skillnaden

Visningshus finns på Kärrsnäppevägen 15 i Jonstorp. Välkommen att boka tid för visning!
Områdesbeskrivning
Munka Ljungby är en av de största orterna i Ängelholms kommun. Det är ett trevligt samhälle som ligger strax öster om Ängelholms tätort. En familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Rekreations- och upplevelsemöjligheterna är stora med närhet till sjöar, vandringsleder och en lugn miljö. Här finns flera olika typer av boenden och byn växer i och med ökat byggande av bostäder.

Här har man tillgång till det mesta man behöver i sin vardag. Här finns en låg-, mellan- och högstadieskola, folkhögskola, bibliotek, vårdcentral, konditori, matställen och diverse affärer. Här finns också en simhall - Toftabadet.
Fakta
Pris
1 895 000 kr
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2021
Försäljningsstart
2019-10-27
Status
Slutsålt
Antal objekt
10
Använd kartan
X