RN3 Stationen - SLUTSÅLT

RN3 Stationen - SLUTSÅLT

Täby — Flerbostadshus

RN3 Stationen - SLUTSÅLTTäby — Flerbostadshus
Insynsfritt läge, bra planlösningar och Täbys starkaste förening*

Med sina lekfulla arkitektur och funktionella planlösningar presenterar vi Stadsvillans första projekt i området, RN3 Stationen. Gör en intresseanmälan på mäklarens sida för att delta på den allmänna säljstarten de 1:a november. Visning den 1:a november, se specifikt objekt för tid. www.rn3.se


Avgift
1 823 – 4 687 kr
Boarea
30 – 109 kvm
Antal rum
2 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 4 2021
Försäljningsstart
2020-11-01
Status
Slutsålt
Antal objekt
71

Intresseanmälan

Kontakta Sebastian eller Kais för mer information kring visningsmöjligheter.

Sebastian Wallster
Fastighetsmäklare / Delägare
Kais Ghedamsi
Fastighetsmäklare / Delägare

Beskrivning


01

Här vetter dina fönster antingen mot den stor gröna innergården eller mot en ostörd vy över Täby i väst. Med vissa fönster från golv till tak kan du också njut av ljusinsläppet och utsikten extra mycket. Fokus i projektet har legat på bra planlösningar. Därför hittar du inga ogenomtänkta kvadratmetrar i RN3 Stationen. Alla 3:or och 4:or har dessutom dubbla balkonger.

Som krona på verket sticker de dessutom ut hakan med att vara Täbys starkaste Nyproduktionsförening*. Med lån i föreningen på 11.322kr /m² är RN3 Stationen Täbys lägst belånade nyproduktion vilket är en av många parametrar att ha koll på när man köper.

Det ska vara enkelt att köpa nyproduktion. Därför har Stadsvillan med RN3 Stationen börjat bygga innan försäljningen. Detta är något helt unikt vid Nyproduktionsköp där byggherrarna ofta kräver att en viss procent av lägenheterna har sålts på ritning innan man påbörjar bygget.

Detta gör att du slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan Stadsvillan göra för att de och deras investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset de bygger.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.