Strandängsvägen

Strandängsvägen

Härnösand — Lövudden

StrandängsvägenHärnösand — Lövudden
Villatomter med havsnära läge!

Varmt välkommen till Strandängsvägen som ligger på Lövudden strax söder om Härnösands centrum. Här bor du i ett lugnt barnvänligt område med direkt närhet till havet, naturen och centrum. Det finns totalt 16 nya villatomter till försäljning. Här får man bygga enplansvillor, med en byggrätt på 200 kvm och 50 kvm garage. På några av tomterna är det lämpligt att bygga suterrängvåning. Längtar du att få komma hem efter jobbet och slå dig ner på altanen med utsikt över Södra Sundet? Eller gå ner till vattnet och fiska, grilla, umgås med familjen eller ta en båttur? Då är detta området för dig!

Tomterna ligger i ett fint naturområde som ger stora möjligheter till friluftsliv. Området ligger med bara några minuters cykelväg in till centrala stan, barnomsorg, skolor och affärer, liksom Härnösands Central med tåg- och bussförbindelser. Lövuddens båtklubb finns i området. Tomterna är mellan 909 - 1 117 kvm stora.

Är du intresserad? Kontakta mig så får du veta mer!
Hälsningar Helena


FAKTA
Pris: 320.000 - 380.000 kr.
Avgift: Anslutningsavgifter för vatten/avlopp, el, fiber samt bygglovsavgift och lagfartskostnad tillkommer.

Kommunalt vatten och avlopp finns i området. Anslutningsavgift för vatten och avlopp erläggs av blivande fastighetsägare till Härnösands Energi och Miljö AB (HEMAB) enligt vid varje tidpunkt gällande taxa. För mer information om vatten- och avloppsanslutning se HEMABs hemsida, www.hemab.se/vatten/blikund eller skicka e-post till info@hemab.se

HEMAB äger också elnätet på Lövudden. För anslutning till elnätet kontaktas HEMABs kundtjänst på 0611-55 75 00. Elanslutningsavgift tillkommer för varje fastighet. Se HEMABs hemsida för aktuell anslutningskostnad. Läs mer på www.hemab.se/elnat

Är man intresserad av fiber så är Servanet nätägare i området och för anslutningsavgifter, se deras hemsida www.servanet.se.

Totalt antal tomter i projektet: 16 st.
Byggrätt: Envåningshus med en byggrätt på 200 kvm och 50 kvm garage med möjlighet till suterrängvåning på vissa av tomterna.
Tomtstorlek: 909 - 1 117 kvm.
Avstånd till Lövudden : 3 km till högstadiet.
1 km till förskola och F-6 skola.
2 km till centrum och mataffär.
75-200 m till havet.
300 m till busshållplats vid E4.
40 minuter till Sundsvall och Kramfors.


Status
Försäljning pågår

Intresseanmälan

Kontakta Helena eller Ester för mer information kring visningsmöjligheter.

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.