Trygga, smarta visningar

Visningen är en viktig del av marknadsföringen av din bostad. Därför jobbar våra mäklare alltid för att göra det lilla extra på visningen. Vi har inom Mäklarhuset arbetat grundligt för att skapa den bästa upplevelsen av din bostad både innan, under och efter visningen. Alltid med siktet inställt på bästa möjliga affär. 
Fördelar med bokade visningar
Fler budgivare
Din mäklare kan stämma av med intressenterna innan visningen så att de är väl förberedda och mer köpklara.
Mer tid med mäklaren
Besökarna får mer personlig tid med mäklaren till att ställa frågor om bostaden och kan fatta bättre beslut om att gå in i en budgivning.
Ökad trygghet
Med bokade visningar är alla besökare registrerade, vilket ger dig en trygghet om något skulle hända.

För att skapa de bästa förutsättningarna för en tryggare och smartare visningsupplevelse arbetar vi nästan enbart med bokade visningar. Genom bokade visningar kan vi minska antalet besökare över en längre tid för att undvika trängsel. Det gör att besökarna slipper trängas med andra okända människor och kan få en bättre upplevelse av bostaden. De kan i lugn och ro kika runt i bostaden och få mer tid till att ställa frågor till mäklaren.

Vi tar oss tid på visningarna. Vi lyssnar och stämmer av med besökarna för att identifiera deras behov och önskemål så att de är mer köpklara för att gå in i en eventuell budgivning. Vi vet hur viktigt det är för våra intressenter att det finns tid för det enskilda samtalet. Trygghet och hög servicenivå är grunden för en lyckad bostadsaffär.

Fördelarna med bokade visningar är många för dig som säljare
  • Du vet på förhand hur många intressenter det är på din bostad och att dessa får bästa förutsättningar att utvärdera bostaden.
  • Visningsbesökarna behöver inte trängas med andra och får de bästa förutsättningarna att utvärdera bostaden i lugn och ro.
  • Du vet att din mäklare kan stämma av med intressenterna innan visningen så att de är väl förberedda och mer köpklara.
  • Du vet att besökarna får mycket mer personlig tid med mäklaren till att ställa frågor om bostaden och kan fatta bättre beslut om att gå in i en budgivning.
  • Du vet att alla visningsbesökare får aktiv borådgivning och hjälp med bankkontakt och samt finansiering om någon skulle sakna lånelöfte. 
  • Alla som besöker din bostad är registrerade, vilket ger en trygghet om något skulle hända.

Vi tycker det är extremt viktigt att alla spekulanter ska få se bostaden. Detta innebär att vi ibland ordnar privata visningar eller onlinevisningar om det önskas. Detta resulterar inte bara i att vi lyckas sälja bostaden, utan även i att du som kund får bästa möjliga slutpris. Självklart bokas alla visningstider i samråd med dig som säljares.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.