Tio smarta anledningar att välja Mäklarhuset

Mäklarhuset är Sveriges största fria mäklarkedja. Vi äger oss själva
och drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg. Att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för våra kunder. Vår ambition är att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass, både innan, under och efter bostadsaffären. 

 • Vi finns alltid nära dig!

  Som en av de största och äldsta aktörerna på marknaden har vi över 110 kontor från norr till söder i Sverige och på flera platser i Spanien. Våra kontor drivs av engagerade entreprenörer som tillsammans med sina medarbetare ger dig en oöverträffad servicenivå.
 • Innovativa lösningar som förhöjer bostadsupplevelsen

  Vi har investerat stort i att ha den allra senaste och bästa tekniken som förhöjer bostadsupplevelsen genom att skapa inspirerande bostadsannonser och effektiv marknadsföring så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad.
 • Hos oss är din bostadsaffär i fokus

  Vi ägs inte av någon bank eller försäkringsbolag. Hos oss arbetar vi endast med att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt boende.
 • Över 100 000 unika besökare dagligen

  Vårt nav är vår egen hemsida, maklarhuset.se. Med över 100 000 unika besökare dagligen är maklarhuset.se en av Sveriges mest besökta hemsidor oavsett bransch.
 • Längre besökstid på bostadsannonsen

  Genom att erbjuda olika typer av unika verktyg för att interagera med köparna har vi längre besökstid på bostadsannonsen än någon annan mäklarfirma. Det är allt från våra virtuella visningar till möjligheten att provmöblera bostaden virtuellt, eller att kunna göra en virtuell renovering av kök, badrum eller fasad. Vi erbjuder är en visuell, interaktiv kundupplevelse i världsklass!
 • En unik och kvalitetssäkrad process

  Genom vårt egenutvecklade och branschledande affärssystem Dialog skapar vi grunden för kvalitet genom hela affären, oavsett om du är säljare, köpare, budgivare, intressent eller skapar bevakningar av intressanta bostäder på vår hemsida. Det gör också att alla våra mäklare arbetar på ett likartat sätt genom hela processen.
 • Smartare visningar

  En bra visning ger allt som oftast en bättre budgivning. Därför har vi inom Mäklarhuset arbetat metodiskt och tagit  fram ett smartare visningskoncept för att skapa den bästa upplevelsen av bostaden både innan, under och efter visningen.
 • Trygg, säker och smart budgivning

  Budgivningen är ett viktigt och avgörande moment i varje bostadsaffär. Osäkerhet kring budgivning är något som ofta skapar stress och oro hos många. Med ny teknik leder vi digitaliseringen av branschen. Mäklarhuset är den första fastighetsaktören i Sverige som erbjuder legitimerad budgivning med verifiering av lånelöfte för att göra processen av bostadsaffärer tryggare än någonsin - för alla! Det innebär att ett bud på ett säkert och certifierat sätt kopplas samman med en köpare som i sin tur kan styrka sitt lånelöfte direkt via en säker koppling till sin bank. Detta minskar risken för oseriösa budgivare samt problem med finansiering senare i processen.
 • Smart matchning

  Vi har ett av branschens största och mest aktiva kundregister med köpare från hela Sverige. Tillsammans med Mäklarhuset Smart® Sök och vår unika bevakningstjänst matchas just din bostad mot rätt köpare.
 • Nöjdare kunder

  För oss är kundnöjdheten inte bara en fråga om förtroende, utan en väg till fler affärer. Därför har vi en helt unik process för uppföljning av våra kunder och resultatet i mätningarna är en naturlig del av våra interna dialoger och utvecklingsområden på varje kontor och medarbetare. Vår ambition är att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass, både innan, under och efter bostadsaffären.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.