Sandvägen 17

Sandvägen 17


Hästaryd— Mörrum— Karlshamn

Sandvägen 17



Hästaryd— Mörrum— Karlshamn

Helrenoverad och påkostad villa med lättskött trädgårdstomt i Mörrum!

Gedigen enplansvilla med källare som genomgått en totalrenovering över tid. Här välkomnas ni utav en förstuga som sedan tar er vidare in till en stor och öppen planlösning på entréplan där köket och vardagsrummet tillsammans med dess eldstad integrerar med varandra och bjuder in till en social umgängesplats. På entréplan finns också ett helkaklat badrum samt ett sovrum (ytterligare ett sovrum kan göras vid behov). Källarplan med gillestuga, två rum, toalett samt praktisk och helkaklad tvättstuga/groventré med duschmöjligheter. Påkostade och medvetna materialval så som genomgående parkettgolv, massiva golvlister i ek, massiva innerdörrar, kök från Ballingslöv, kakel/klinkers från Höganäs mm. Uppvärmning sker via fjärrvärme med vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på källarplan. Fiber finns installerat. Stor härligt inglasad altan med skjutdörrar och skjutfönster med anslutande trädäck i västerläge, dessutom finns en stensatt uteplats på framsidan där ni kan njuta utav morgonsolen. Isolerat och renoverat garage med plats för bil samt väl tilltagen uppfart med uppställningsyta för ex. båt, husvagn, flera bilar mm. Lättskött tomt med trädgårdens baksida i västerläge. En bostad för den mindre familjen som värdesätter en gedigen och inflyttningsklar villa med närhet till allt vad Mörrum kan erbjuda. Besiktning, energideklaration samt radonmätning finns upprättat inför försäljningen. Välkomna på visning.


Boarea/biarea
80/70 kvm
Driftkostnad
37 368 kr/år
Tomtarea
885 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Sandvägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Mörrum samt även på Sandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.