Bonsåkersgatan 5a

Bonsåkersgatan 5a

Slutpris

1 450 000 kr


Domnarvet— Borlänge

Bonsåkersgatan 5a


Slutpris
1 450 000 kr

Domnarvet— Borlänge

Bästa boendet! Letar du ett enkelt och tillgängligt boende med villakänsla? Vill du slippa ansvar för fastighetsskötsel och yttre renoveringar.? Då har du hittat rätt. Här bor du i ett plan med fint kök, rymligt badrum, trivsamt vardagsrum och två bra sovrum. Uteplatserna erbjuder både morgonsol, kvällssol och skugga när det behövs. Området är helt ljuvligt. Här finns gröna ytor, samlingssal, bastu och uthyrningsrum för dina gäster att övernatta i. Du bor nära natursköna vandringsleder, vårdcentral och Domnarvet centrum som har en bra matbutik. Nära till busshållplats med bussförbindelser till både Borlänge centrum och till Falun. Detta är ett eftertraktat boende och det är inte ofta dessa 1-plans lägenheter kommer ut på marknaden. Visning planeras i början av mars och tillträde ca 1 juli.
Välkommen att höra av dig!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 790 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-02-21

Mäklarhuset Borlänge

Denna radhus på Bonsåkersgatan såldes av oss 2023-02-21. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Bonsåkersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.