Sök Meny
Såld

Borlänge - Pusselbo / Heduddsvägen 38

Vacker villa vid vattnet!

Nu säljs "VILLA STOOR" - en unik och rymlig villa på vacker älvtomt ca 5 min från Borlänge centrum. Villan som figurerat i ett flertal inredningsmagasin smälter vackert in i det natursköna området och genom husets stora glaspartier njuter man den magiska utsikten över vattnet från alla rum. Alla nödvändiga funktioner finns i markplanets boyta som består av 3 sovrum, loft, två allrum, två badrum, kök, walk-in-closet och tvättstuga. Planlösningen är väl genomtänkt och ger utrymme för både stort umgänge och avskildhet. Bostadsdelen som ligger med separat ingång i plan 2 kan med fördel användas för egen verksamhet eller lätt integreras i den övriga bostadsytan. I plan 2 finns idag en studio med pentry och wc samt ett gästrum. Genom en trappa på tomten kommer man enkelt ner till den egna bryggan med plats för båt i älven. På tomten finns även ett dubbelgarage med vidbyggt förråd och en dubbel carport. Sällan kan vi erbjuda en villa som har så många positiva egenskaper i kombination med detta mycket attraktiva läge!

Sponsrade länkar
Borlänge / Pusselbo
Heduddsvägen 38
Slutpris: 3 975 000 kr
Boarea: 225 kvm
Driftkostnad: 39 500 kr/år
Tomtarea: 4274 kvm
Rum: 7 rum, varav 4-5 är sovrum
Byggnadstyp: 1-plans villa med separat boyta i plan 2
Såld: 2016-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Dalarna / Borlänge / Heduddsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.