Heduddsvägen 38

Heduddsvägen 38

Slutpris

3 975 000 kr


Pusselbo— Borlänge

Heduddsvägen 38


Slutpris
3 975 000 kr

Pusselbo— Borlänge

Vacker villa vid vattnet!

Nu säljs "VILLA STOOR" - en unik och rymlig villa på vacker älvtomt ca 5 min från Borlänge centrum. Villan som figurerat i ett flertal inredningsmagasin smälter vackert in i det natursköna området och genom husets stora glaspartier njuter man den magiska utsikten över vattnet från alla rum. Alla nödvändiga funktioner finns i markplanets boyta som består av 3 sovrum, loft, två allrum, två badrum, kök, walk-in-closet och tvättstuga. Planlösningen är väl genomtänkt och ger utrymme för både stort umgänge och avskildhet. Bostadsdelen som ligger med separat ingång i plan 2 kan med fördel användas för egen verksamhet eller lätt integreras i den övriga bostadsytan. I plan 2 finns idag en studio med pentry och wc samt ett gästrum. Genom en trappa på tomten kommer man enkelt ner till den egna bryggan med plats för båt i älven. På tomten finns även ett dubbelgarage med vidbyggt förråd och en dubbel carport. Sällan kan vi erbjuda en villa som har så många positiva egenskaper i kombination med detta mycket attraktiva läge!


Boarea
225 kvm
Driftkostnad
39 500 kr/år
Tomtarea
4 274 kvm
Rum
7 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plans villa med separat boyta i plan 2
Såld
2016-08-04

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Heduddsvägen såldes av oss 2016-08-04. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Heduddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.