Heduddsvägen 38 / Pusselbo / Borlänge

Vacker villa vid vattnet!

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea
225 kvm
Driftkostnad
39 500 kr/år
Rum
7 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plans villa med separat boyta i plan 2
Såld
2016-08-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Heduddsvägen såldes av oss 2016-08-04. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Heduddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pusselbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljs "VILLA STOOR" - en unik och rymlig villa på vacker älvtomt ca 5 min från Borlänge centrum. Villan som figurerat i ett flertal inredningsmagasin smälter vackert in i det natursköna området och genom husets stora glaspartier njuter man den magiska utsikten över vattnet från alla rum. Alla nödvändiga funktioner finns i markplanets boyta som består av 3 sovrum, loft, två allrum, två badrum, kök, walk-in-closet och tvättstuga. Planlösningen är väl genomtänkt och ger utrymme för både stort umgänge och avskildhet. Bostadsdelen som ligger med separat ingång i plan 2 kan med fördel användas för egen verksamhet eller lätt integreras i den övriga bostadsytan. I plan 2 finns idag en studio med pentry och wc samt ett gästrum. Genom en trappa på tomten kommer man enkelt ner till den egna bryggan med plats för båt i älven. På tomten finns även ett dubbelgarage med vidbyggt förråd och en dubbel carport. Sällan kan vi erbjuda en villa som har så många positiva egenskaper i kombination med detta mycket attraktiva läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.