Lennheden 471 / Lennheden / Borlänge

Hit hittar solen året om!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
29 600 kr/år
Tomtarea
1 657 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-12-11
Bostaden är såld!

Denna villa på lennheden såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på lennheden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lennheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När längtan efter naturen och lugnet är som allra störst. När du vill njuta av ett modernt och lättskött boende varje dag eller bara på lediga stunder. Då är detta platsen för dig. Här lever du med årstiderna utanför husknuten. När vintern är som vackrast - då gnistrar det i träden och rådjuren står i skogsbrynet. När sommaren kommer så lever du mitt i en midsommarnattsdröm - sju sorters blommor och älvorna dansar på ängen. Här bor du bara 12 min från Kupolen med bil. Ändå är det så ofantligt rofyllt och vackert. Du har grannar runt om dig men inte för nära. Du har bra skötsel på vägen även vintertid. I närområdet finns badplatser och svampskogar. För den motorintresserade finns en crossbana på behörigt avstånd. Huset har altaner för både morgon och kväll och ett inglasat uterum när det blir för kyligt i det fria. Gäststugan kan användas åter om. Helt enkelt väldigt många rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.