Mats Knuts väg 181

Mats Knuts väg 181

Slutpris

3 700 000 kr


Mats Knuts— Borlänge

Mats Knuts väg 181


Slutpris
3 700 000 kr

Mats Knuts— Borlänge

Mats Knuts väg 181- Mats Knuts

Välkommen till Mats Knuts väg 181!

På en rymlig tomt i populära och barnvänliga Mats Knut kommer nu en försäljning av välskött villa om 2 plan. Villan har genomgått många förbättringar genom åren där stora renoveringar som altandörrar, kök, badrum samt fiber och fjärrvärme redan är klart. Ytskikten går i smakfulla och moderna färger där entréplanets öppna planlösning ger härligt ljusinsläpp. Entréplanet rymmer idag hall, Vardagsrum i öppen planlösning mellan kök och matplats, sovrum samt badrum. Från entréplan når du det rymliga dubbelgaraget där även ett fint inrett kontor finns. I anslutning ligger också tvättstuga, där genomgång till spautrymme med bastu och dusch finns. Här finns en mysig utgång till spabadet ute som kan användas året om.
Ovanvåningen rymmer idag 3 stycken sovrum, 2 stycken klädkammare samt badrum. Stora sovrummet är i en klass för sig med fin yta där både säng och sällskapsutrymme får plats med en extra mysfaktor då egen öppen spis är installerad.

Den stora trädgården har fina ytor för lek och här ryms många bärbuskar och fruktträd. Mats Knuts väg ligger på behändigt avstånd från Borlänges centralaste delar dit du lätt tar dig med både bil och cykel. Bra busskommunikationer som tar dig både till Borlänge centrum och Falun finns. Närhet till både skola och förskola finns också.

Missa inte denna villa i ett lugnt och barnvänligt område med härlig "bykänsla". En villa färdig att bara flytta in i, och som upplevs absolut bäst på plats!

Välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea/biarea
177/95 kvm
Driftkostnad
60 041 kr/år
Tomtarea
1 575 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Mats Knuts väg såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Mats Knuts väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.