Paradgatan 9 / Romme / Borlänge

Ett stort litet hus

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
68/68 kvm
Driftkostnad
32 928 kr/år
Tomtarea
1 117 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Paradgatan såldes av oss 2020-10-18. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Paradgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Romme är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Större än man kan tro... är denna ombonade och välrenoverade villa som ligger på hörntomt strax intill skogen. Väl på plats överraskas man vilka fina och användbara ytor som finns. Utöver själva boytan, finns i den tidigare källaren som numera har souterrängdel, både sovrum, allrum, tvättstuga och badrum. Flera fina uteplatser, med och utan tak samt med inglasning och värme. Garage vidbyggt bostadshuset (fungerar nu som hobbyverkstad). Två separata carportar. Förråd samt växthus. Huset värms med fjärrvärme. Yttertak och fönster är bytta. Fina planteringar och stensättningar. Lugnt läge i gemytligt villakvarter utan genomfatstrafik. Nära förskola, skola F-6, idrottsplats, elljusspår- Pizzeria, kiosk, restaurang, frisör och bank finns i Romme. Mycket bra bussförbindelse till Borlänge centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trevligt område nära naturen

Historiskt område på Tunaslätten 4-10 km från Borlänge centrum med både småhus och villor. En av Sveriges största landsortskyrkor och det historiska och k-märkta Rommehedslägret från 1700-talet. Byar i området är Buskåker, Hedgårdarna Hansesgårdarna Berg, Rommeholen, Forsbacka, Jakobsberg, Nisstäkt, Kvistgårdarna, Långsjön, Västansjö, Sörbo, Yttre Svärdsjö, Övre Svärdsjö, Skärsjö, Hovgården, Hesse och Hessebacken.

Borlänge centrum

4-10 km till Borlänge centrum med butiker, restauranger och nöje.

Fritid

Nära till vackra och mystiska Frostbrundsdalens naturreservat och fågelsjöar. Dalatravet, Romme Alpin och Nybrobacken finns i området. Motionsspår och längdskidspår med elljus finns i området. Fin badplats vid vackra Långsjön.

Kommunikation

Bussförbindelser till Borlänge centrum

Familjeliv

Grundskolor F-6 och förskolor finns i området. 7 km till mataffär och vårdcentral.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.