Uppfartsvägen 4c

Uppfartsvägen 4c

Slutpris

1 100 000 kr


Medväga— Borlänge

Uppfartsvägen 4c


Slutpris
1 100 000 kr

Medväga— Borlänge

Här finns nu två rum och kök i superfint skick för dig som vill bo nära naturen i ett lugnt och mycket trivsamt område bara 10 minuter med bil från Borlänge centrum. Du har din egna entré i markplan medan boytan finns en trappa upp. Köket är rymligt och har stora fönster som ger ett fantastiskt ljus. Badrummet är tipp topp. Balkongen vetter mot sydväst vilket innebär sol stora delar av eftermiddag/kvällen. Balkongen ligger dessutom fri från insyn med härlig grönska och lantlig miljö i blickfånget. Skogen finns alldeles intill med fina promenadstigar. På cykel tar du dig till Domnarvets centrum på ca 10 minuter, Kvarnsvedens centrum på 15 minuter och till Borlänge centrum på mindre än 20 minuter. Detta är ett jättefint boende som passar den kräsne naturälskaren!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 092 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Uppfartsvägen såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Uppfartsvägen.

Boka värdering
Natalie Lindh, assistent i Borlänge

Natalie Lindh

Assistent
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.