Mössön 308 / Njutånger / Hudiksvall

Nybyggnation på Mössön!

Slutpris
2 848 000 kr
Boarea
ca 150 kvm
Tomtarea
1 349 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Mössön såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Njutånger samt även på Mössön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Njutånger är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HAVSNÄRA med servitut för egen brygga och båtplats. Tillfälle att förvärva nybyggt hus där du har chans att vara med och sätta din egen prägel interiört. Fastigheten har ett mycket fint läge nära havet vid Mössöviken inom Njutångers skärgård ca 1,5 mil söder om Hudiksvall. Bostaden omfattar på entréplanet hall, kombinerat kök/allrum, två sovrum, duschrum med bastu samt tvättstuga. På övervåningen finns ett sovrum samt loft. Vattenburen golvvärme på entréplanet och kamin. Möjlighet till fiberanslutning. Boyta ca 150 m². Bostaden är lämplig såväl för fritidsboende som permanentboende. Vatten via samfällighetsförening. Enskilt avlopp. Garage, ca 36 m². Ljus och luftig planlösning med fint söderläge och härlig havsutsikt. Just nu finns chansen att vara med och påverka utrustning och inredning. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration