Vamlingbo Simunde 904B

Vamlingbo Simunde 904B

Slutpris

3 950 000 kr


Vamlingbo - södra Gotland— Burgsvik— Gotland

Vamlingbo Simunde 904B


Slutpris
3 950 000 kr

Vamlingbo - södra Gotland— Burgsvik— Gotland

Unikt arkitektritat fritidshus på Storsudret!

Nu har vi nöjet att erbjuda ett unikt arkitektritat fritidshus i Vamlingbo beläget på det vackra Storsudrets sydkust. Huvudbyggnaden har generösa ytor och en härlig rymd med allt i ett plan vilket gör detta till ett bekvämt och funktionellt boende. De stora fönsterpartierna bjuder in naturen i vardagsrummet och fönsterplaceringarna ger solen möjlighet att under högsommaren belysa interiören från soluppgång över fälten i nordöst till solnedgång i tallkronorna i nordväst. Det tilltagna trädäcket sträcker sig i princip runt hela huset och förbinder gästhus, gästdusch och sommarpentry med huvudbyggnaden på ett praktiskt och estetiskt tilltalande sätt. För maximalt utnyttjande av årstider och skiftande väderlek så har delar av däcket ett skyddande skärmtak. Nivåskillnaderna på den vackra naturtomten har man låtit utnyttja på bästa sätt genom att placera huset så långt åt öster som möjligt vilket också är fastighetens högsta punkt, ett läge som ger maximalt solinsläpp från tidig vår till sen höst. Tomten i övrigt har en skör och unik växtlighet som består av gles tallskog, tuktade oxel- och hasselbuskar, olika sorters gräs samt en flora av bl.a. vit-och blåsippor, violer, orchidéer, smultron mm.

En detaljerad dokumentation av byggprojektet med teknisk beskrivning, utförande hantverkare, produkt- och materialval har förts av säljaren och finns att tillgå.

Storsudret erbjuder i mångas tycke Gotlands mest storslagna natur. Kusten är kantad av fina sandstränder och det karga öppna landskapet med sina vindpinade enar och karaktäristiska stentunar bjuder på naturupplevelser utöver det vanliga. Ljuset på Storsudret är magnifikt och de dramatiska solnedgångarna blir nog inte bättre än här. Under sommarmånaderna finns ett rikt utbud av riktigt bra restauranger, kaféer samt konst och kultur.


Boarea/biarea
83/7 kvm
Driftkostnad
15 859 kr/år
Tomtarea
2 444 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-07

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Vamlingbo Simunde såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Burgsvik samt även på Vamlingbo Simunde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.