Slånbärsstigen 5 / Tofta / Gotlands tofta / Gotland

Fritidshus nära Tofta strand!

Slutpris
3 410 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
28 816 kr/år
Tomtarea
1 469 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Slånbärsstigen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Slånbärsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vägen ner mot Tofta strand hittar du denna idyll med ett skyddat läge och en mycket vacker trädgård. Välhållet och fint fritidshus med allt i ett plan och genomgående ljus och fräsch interiör. På tomten finns flera praktiska uthus såsom inredd Friggebod, garage med förrådsdel och snickarbod. Här finns även ett växthus med gjutet golv med plats för både odlingar och möblering vilket ger en orangerikänsla.

Fastigheten har ett utmärkt läge med närhet till Tofta strand, en av de vackraste sandstränderna Gotland har att erbjuda. Där finns det sommaröppna restauranger, kiosk, livsmedelsbutik, vattenrutschkana och padelbanor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.