Västergarn Mafrids 311

Västergarn Mafrids 311

Slutpris

4 250 000 kr


Västergarn - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Västergarn Mafrids 311


Slutpris
4 250 000 kr

Västergarn - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Villa med garage på grönskande tomt!

Välkommen till Västergarn och ett vackert bostadshus med fin muromgärdad uteplats på stor grönskande tomt. Villan ligger i lantligt och lugnt läge strax intill hamn, sandstrand och Kronholmens populära golfbana.

I bostadshuset om 158 m² finns sex rum och kök varav fyra sovrum. När du kliver in i den stora hallen ser du in mot vardagsrummet med den stora öppna spisen, vidare kommer du in i TV-rummet som leder dig ut till den fantastiska trälagda altanen i sydväst där du även en blåsigare dag kan finna lä intill muren. Köket är stort och bra med ljusa skåpsluckor och bardisk in mot vardagsrummet som även fungerar som matplats. Från vardagsrummet tar du trappan upp till övervåningen med tre sovrum varav två med varsin balkong i sydost samt ett duschrum med bastu!

Intill bostadshuset ligger även ett dubbelgarage med tillhörande snickarbod och ett inglasat uterum för sena sommarkvällar. Läget längs den västra kusten ger fantastiska solnedgångar och möjlighet till bad varje dag! Endast 25 min in till Visby och vältrafikerade bussförbindelser in mot Visby.

Varmt välkommen till Mafrids 311 på visning!


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
39 821 kr/år
Tomtarea
1 573 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-17

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Västergarn Mafrids såldes av oss 2024-07-17. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Västergarn Mafrids.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.