Alva Överöstris 912

Alva Överöstris 912

Slutpris

2 750 000 kr


Alva - Södra Gotland— Hemse— Gotland

Alva Överöstris 912


Slutpris
2 750 000 kr

Alva - Södra Gotland— Hemse— Gotland

Liten jordbruksfastighet i Alva!

Liten jordbruksfastighet med en charmig gårdsbild och stor parkliknande tomt samt intilliggande åkermark om 2 ha. Äldre vackert bostadshus med putsad fasad och entré med välkomnande dubbeldörrar. Huset är ursprungligen uppfört i kalksten men har sedan byggts till med stomme av pinnmur och i vinkel bakåt i trä men där alla delar är putsade så exteriören går i samma stil. Välbevarade fina trägolv med breda golvplankor samt synliga takbjälkar i de flesta rum ger en trevlig och rustik atmosfär. Det vidbyggda f.d. brygghuset med en äldre öppen spis har inretts till allrum med stora fönster ut mot den vackra tomten.

På tomten finns även en fin liten lada för förvaring eller som med lite kreativitet kan göras om till en trivsam lokal för fest och samvaro sommartid.

Den stora härliga tomten erbjuder flera fruktträd, bl.a. Stenkyrkeäpplen. Dessutom generösa ytor för lek och spel samt en uppvuxen grönskande häck mot vägen som skyddar helt mot insyn.


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
13 647 kr/år
Tomtarea
2.0100 ha
Rum
6 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND ALVA ÖVERÖSTRIS 1:29
Objekttyp
Övrigt
Såld
2021-06-28

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Alva Överöstris såldes av oss 2021-06-28. Se alla våra försäljningar i Hemse samt även på Alva Överöstris.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.