Hemse Likmide 226

Hemse Likmide 226

Slutpris

2 600 000 kr


Hemse - Södra Gotland— Hemse— Gotland

Hemse Likmide 226


Slutpris
2 600 000 kr

Hemse - Södra Gotland— Hemse— Gotland

Trivsam 1,5-plansvilla med gäststuga och garage

Trivsam och mysig 1,5-plansvilla på stor grönskande tomt med flertalet uteplatser, gäststuga och garage. Entré till bostadshuset via stor veranda delvis under tak för mysig samvaro. Interiör i enhetlig stil med genomgående ljusa sobra färger. Fint kök med matplats invid fönster och utgång till stor trälagd altan i husets vinkel med kvällssol. Vardagsrum och matrum i fil med kakelugn. Badrum med bubbelkar, dusch och dubbla tvättställ. Totalt fem sovrum varav fyra finns på övervåningen där takhöjden är dryga två meter. Kommunalt vatten.

Fin isolerad gäststuga intill som även rymmer förråd. Äldre garagebyggnad som byggts till både bakåt och på gaveln och nu rymmer fem garageplatser och dessutom smedja och hönshus.

I köpet ingår tre fastigheter vilka ligger tillsammans och uppfattas som en stor trädgårdstomt med öppna ytor och plats för mindre djurhållning, egen odling, lek och spel. Tomten ligger i lantligt läge och skyddas mot vägen av en grönskande ridå. In till Hemse med skola, affärer, restauranger, fritidsaktiviteter mm är det ca två km.


Boarea
ca 120 kvm
Driftkostnad
55 432 kr/år
Tomtarea
7 709 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-07-16

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Hemse Likmide såldes av oss 2022-07-16. Se alla våra försäljningar i Hemse samt även på Hemse Likmide.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.