Östergarn Falhammars 290

Östergarn Falhammars 290

Slutpris

2 775 000 kr


Östergarn— Katthammarsvik— Gotland

Östergarn Falhammars 290


Slutpris
2 775 000 kr

Östergarn— Katthammarsvik— Gotland

Välhållet fritidshus på Östergarnslandet!

Välkommen till en mycket välhållen fastighet med tilltalande planlösning på Östergarnslandet. Endast ca 800 m från Sandvikens fina badstrand hittar du detta fritidshus med permanetstandard. Här är allt lika välskött och vårdat både utvändigt som invändigt. Bostadshuset karaktäriseras av genomgående ljusa smakfulla ytskikt och härligt ljusinsläpp i samtliga sociala utrymmen. Här erbjuds du ett mycket praktiskt och genomtänkt boende med allt i ett plan. Utrymmet mellan husets båda "flyglar" har man nyttjat till en trevlig och vindskyddad altan dit kvällssolen når. I taxeringen är boarean angiven till 119 m². Därutöver tillkommer matrum/sovrum på 14 m² som byggts in senare och eventuellt ska räknas in i boarean. Totalt blir det då 133 m².

På den fina tomten finns två friggebodar samt förråd som man låtit måla i samma kulör som bostadshuset vilket ger en sammanhållen och tilltalande gårdsbild. Här finns även ett växthus för den odlingsintresserade eller en plats för kontemplation.

Storleken på bostadshuset och även tillgång till gäststugor ger möjlighet att ta emot släkt och vänner på besök. Det finns goda sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt för umgänge men även för att gäster ska kunna åtnjuta avskildhet.

Utöver det natursköna landskapet har Östergarnslandet mycket att erbjuda, här finns Grogarnsberget med sin vidunderliga utsikt, Sandvikens vackra sandstrand, Herrviks fiskeläge, idylliska Katthammarsvik med ett serviceutbud av livsmedelsbutik, restauranger och badstrand med brygga samt mycket mer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
31 911 kr/år
Tomtarea
1 423 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-07

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Östergarn Falhammars såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Östergarn Falhammars.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.