Östergarn Falhammars 290 / Östergarn / Katthammarsvik / Gotland

Välhållet fritidshus på Östergarnslandet!

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
31 911 kr/år
Tomtarea
1 423 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östergarn Falhammars såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Östergarn Falhammars

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östergarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket välhållen fastighet med tilltalande planlösning på Östergarnslandet. Endast ca 800 m från Sandvikens fina badstrand hittar du detta fritidshus med permanetstandard. Här är allt lika välskött och vårdat både utvändigt som invändigt. Bostadshuset karaktäriseras av genomgående ljusa smakfulla ytskikt och härligt ljusinsläpp i samtliga sociala utrymmen. Här erbjuds du ett mycket praktiskt och genomtänkt boende med allt i ett plan. Utrymmet mellan husets båda "flyglar" har man nyttjat till en trevlig och vindskyddad altan dit kvällssolen når. I taxeringen är boarean angiven till 119 m². Därutöver tillkommer matrum/sovrum på 14 m² som byggts in senare och eventuellt ska räknas in i boarean. Totalt blir det då 133 m².

På den fina tomten finns två friggebodar samt förråd som man låtit måla i samma kulör som bostadshuset vilket ger en sammanhållen och tilltalande gårdsbild. Här finns även ett växthus för den odlingsintresserade eller en plats för kontemplation.

Storleken på bostadshuset och även tillgång till gäststugor ger möjlighet att ta emot släkt och vänner på besök. Det finns goda sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt för umgänge men även för att gäster ska kunna åtnjuta avskildhet.

Utöver det natursköna landskapet har Östergarnslandet mycket att erbjuda, här finns Grogarnsberget med sin vidunderliga utsikt, Sandvikens vackra sandstrand, Herrviks fiskeläge, idylliska Katthammarsvik med ett serviceutbud av livsmedelsbutik, restauranger och badstrand med brygga samt mycket mer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.