Östergarn Sande 406

Östergarn Sande 406

Slutpris

5 075 000 kr


Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Östergarn Sande 406


Slutpris
5 075 000 kr

Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Vacker och karaktärsfull 1,5-plansvilla på Östergarnslandet!

Välkommen till en välskött och vacker fastighet belägen på det populära Östergarnslandet. Här erbjuds du ett riktigt kvalitetsboende med härlig atmosfär. Den lilla charmiga glasverandan på husets framsida tar dig in i den trevliga hallen med kalkstensgolv samt till kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrumsdelen finns en täljstenskamin med en dekorativ skorstensmur av tegel, här har du även utgång till den trälagda altanen i söderläge. Genomgående snygga och smakfulla ytskikt och detaljer i hela huset som t.ex. fönsterbänkar av kalkstensmarmor i de djupa fönsternischerna.

På tomten finns en garagebyggnad som harmonierar med bostadshusets stil och utseende, vilket tillsammans med den välskötta trädgården ger en väldigt vacker gårdsbild. Garaget har plats för en bil samt ett pannrum. Via en utvändig trappa når man den inredningsbara övervåningen där det är förberett med vatten, avlopp, el och värme.

I den fantastiskt vackra trädgården samsas plattlagda gångar och stora grönytor med blomrabatter, jordgubbsland, vindruvor, frukträd mm. Här finns även en rogivande stenlagd uteplats i skyddat läge. Då tomten är på hela 13 302 m² finns möjlighet till avstyckning för flera tomter.

Här bor du på en av Gotlands naturskönaste platser, i närheten har du Grogarnsberget med sin vidunderliga utsikt, Sandvikens vackra sandstrand, Herrviks fiskeläge, idylliska Katthammarsvik med ett serviceutbud av livsmedelsbutik, restauranger och badstrand med brygga samt mycket mer som det vackra Östergarnslandet har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
35 102 kr/år
Tomtarea
13 302 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-15

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Östergarn Sande såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Östergarn Sande.

Boka värdering
Claes Randlert, ansvarig mäklare i Gotland

Claes Randlert

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.