Norra Kustvägen 1

Norra Kustvägen 1

Slutpris

3 375 000 kr


Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Norra Kustvägen 1


Slutpris
3 375 000 kr

Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

En av de fina sekelskiftesvillorna i Klintehamn

En av de finaste sekelskiftesvillorna med väl tilltagna ytor och trevlig inbjudande atmosfär. Denna kustnära villa i centrala Klintehamn om 6 rum och kök bjuder inte bara på charm, utan även en stor uppvuxen trädgård med tillhörande uteplats och vinterträdgård. Interiören är sammanhållen i äldre stil med genomgående vitmålat trä från golv till tak som ger en trevlig ljus känsla samt vackra dörrar och fönster. Bottenvåning med öppna sällskapsytor i vardagsrum och matsal samt en underbar hall med fantastisk ljusinsläpp. Övervåning med altan i sydligt läge, 3 sovrum, varav ett med kakelugn, och ett med egen balkong i östligt läge där du kan mjukstarta dagen. Utöver detta så finns även ett nyligen delvis renoverat duschrum på övervåningen och en klädkammare samt en WC på entréplan. Ovanpå den äldre delens vinterträdgård ligger ett charmigt sovrum/kontor. Stor vind med förvaringsmöjligheter och källare med tvättstuga.

Vinterträdgård/sommarrum med kalkstensgolv, pärlspont av trä på väggar och i tak, en godkänd bakugn från 1857 samt stora glasdörrar mot den kalkstenslagda uteplatsen i skydd i husets vinkel. Tomten ligger centralt i Klintehamn men avskärmas av en grönskande ridå och utan grannar i söder och väster.

Klintehamn med omnejd bjuder på badplatser, bagerier, matbutik, grundskola, förskola, idrottsföreningar och mycket mer!


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
65 838 kr/år
Tomtarea
1 684 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Norra Kustvägen såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Norra Kustvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.