Atlingbo Resarve 305 / Atlingbo - Mellersta Gotland / Romakloster / Gotland

Gård i Atlingbo

Boarea/biarea
135/81 kvm
Driftkostnad
39 352 kr/år
Totalareal
3,8220 ha
Rum
5 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND ATLINGBO RESARVE 1:8
Objekttyp
Gård
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna gård på Atlingbo Resarve såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Atlingbo Resarve

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Atlingbo - Mellersta Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdad gård i Atlingbo med vacker gårdsbild som omfattar ett kalkstenhus, garagebyggnad inredd med lägenhet samt en ladugårdsbyggnad med tröskvandring. Bra pendlingsavstånd till Visby!

Det vackra bostadshuset i kalksten om 135 m² inrymmer 5 rum och kök varav 2 sovrum på ovanvåningen. Vardagsrum med värmande braskamin och sal med trägolv, de båda rummen har vackra djupa fönsternischer och ligger i fil med avgränsande valv. Rymligt kök i lantlig stil med bardisk och trevlig matplats intill fönster. Ovanvåningen inrymmer ett stort allrum, toalettrum, duschrum samt två rymliga sovrum varav ett med garderobsvägg.

Sidobyggnad med garage samt lägenhet på ovanvåningen. Det rymliga garaget har stora portar och lämpar sig därför som förvaring av t.ex. husbil, här ryms även en verkstadsdel. Lägenheten som nås via utvändig trappa inrymmer pentry, duschrum och stort avdelningsbart allrum med sovalkov.

Ladugårdsbyggnad där möjlighet finns att inreda med t.ex. hästboxar.
Den gamla tröskvandringen är inredd med bar och sällskapsytor, perfekt för sena sommarkvällar.

Endast 19 km från Visby ligger denna fina och välvårdade fastighet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn