Gevärsvägen 6

Gevärsvägen 6

Slutpris

2 600 000 kr


Slite - Norra Gotland— Slite— Gotland

Gevärsvägen 6


Slutpris
2 600 000 kr

Slite - Norra Gotland— Slite— Gotland

Trivsam och inbjudande 1,5-plansvilla med garage

Trivsam och inbjudande 1,5-plansvilla med goda sällskapsytor och fint läge i samhället. Bottenvåning med rymligt vardagsrum med pelletskamin och utgång till det trevliga uterummet som har skjutbara fönsterpartier, infällda spotlights i takbjälkarna och utgång till både trädgården och intilligande uteplatsen. Uterummet från Willab Garden kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Köket har vit skåpinredning som bryts av med grått kaklat stänkskydd. Rejäl matplats och skafferi med matkällare. Innanför köket ligger tvättstugan och groventrén med eluppvärmt kakelgolv. Vidare finns helkaklat duschrum och ett sovrum.

Övervåningen bjuder på ett allrum, klädkammare, stort sovrum med egen klädkammare. Det stora sovrummet har tidigare varit två sovrum och går att återställa om så önskas. Vidare finns helkaklat badrum och ytterligare ett sovrum med klädkammare. Villan har genomgående ekparkettgolv och i övrigt en ljus interiör och gott om förvaring.

Det finns gott om uteplatser för att välja sol eller skuggläge efter behag och den stora trädgården som gränsar mot allmänning bakåt inbjuder till egen odling, lek och spel.

Intill bostadshuset finns ett isolerat garage med elbilsladdare bredvid porten. I bakre delen av garaget inrymms förråd och även ett vidbyggt förråd på baksidan. Asfalterad infart med plats för flertalet bilar.

Slite samhälle erbjuder det mesta av social service som skola, förskola, livsmedelsaffärer, restauranger och här finns även fin sandstrand och småbåtshamn.


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
46 774 kr/år
Tomtarea
1 249 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Gevärsvägen såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Gevärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.