Gothem Nors 174

Gothem Nors 174


Åminne - Östra Goland— Slite— Gotland

Gothem Nors 174



Åminne - Östra Goland— Slite— Gotland

1-plans villa med charm!

Modern 1-plans villa med hög charm på på en insynsskyddad stor naturtomt med närhet till både skog samt den vackra badstranden vid Åminne.

Fastigheten inrymmer förutom bostadshuset ett garage med vattenburen värme samt isolerat hobbyrum, en gäststuga kombinerat med yogarum med alla bekvämligheter. Själva huset har i vinkel ett stort trädäck med plast att njuta av både skugga eller sol, på däcket finns även en vedeldad badtunna.

Huset är smakfullt renoverat och välkomnar till umgänge. Trägolv varierat med kalksten, putsade och träklädda väggar som ger en varm och hemtrevlig känsla. Det ljusa köket med både öppen spis samt en modernare vattenmantlad vedspis och öppna ytor skapar en plats där alla vill umgås tillsammans. I anslutning till köket når du vardagsrummet som även den har en öppen spis. Utgång till trädäcket når du både från kök och vardagsrum, via utgången i köket finns möjligheter att odla sin egna örtträdgård i pallkragar.

1-plansvilla i renoverat kök med bland annat nyinstallerad vattenburen värme, nytt tak och isolering, nytt kök och badrum samt trevliga sällskapsytor. Stort trädäck om 120 m². Stor trädgårds- och naturtomt där det även finns garage om ca 70 m² med vattenburen golvvärme och isolerat hobbyrum.

Den öppna stora trädgården finns det plast för bus och lek, eller bara njuta av den lugna gröna omgivningen. Utebelysning på fasader och från grind till huvudbyggnad. Stranden ligger en promenadavstånd bort och de förnödenheter man behöver handlar man lätt i Slite som ligger ca 13 km bort.


Boarea/biarea
ca 138/25 kvm
Tomtarea
6 174 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-25

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Gothem Nors såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Gothem Nors.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.