Andrégatan 3

Andrégatan 3

Slutpris

4 900 000 kr


Visby - söder— Visby— Gotland

Andrégatan 3


Slutpris
4 900 000 kr

Visby - söder— Visby— Gotland

Fin 1,5 plansvilla i södra Visby!

Nu har vi nöjet att erbjuda en omsorgsfullt och smakfullt renoverad 1,5-plansvilla med källare i södra Visby. Här har inget lämnats åt slumpen, hela villan karaktäriseras av snygga moderna ytskikt, smarta lösningar och en känsla för detaljer. Du möts av en välkomnande hall för att sen komma vidare in i två otroligt vackra rum i fil och i etage som delas av med en dekorativ trappa. Det övre rummet har vacker fiskbensparkett och används som matrum, där många gäster ryms runt middagsbordet. Det nedre rummet har stora fönsterpartier mot trädgården samt utgång till den härliga stenlagda uteplatsen i söderläge. På ovanvåningen hittar du ett påkostat badrum, master bedroom med walk in closet samt ytterligare ett sovrum med fransk balkong.

I källarplanet finns en liten lägenhet med egen entré som lämpar sig väl för uthyrning till t.ex. studenter. I källaren ryms för övrigt en tvättstuga, ytterligare ett sovrum samt ett förråd. Här finns även centralenheten för den praktiska centraldammsugaren som finns installerat i huset. Bra och stort garage med luft/luftvärmepump.

Andrégatan är beläget i ett lugnt och familjevänligt villaområde med gång- och cykelavstånd till flertalet förskolor samt till skolor för alla åldrar. I närområdet finns även livsmedelsbutik, pizzeria, sporthall, motionsspår och vackra promenadstråk på Södra hällarna.

Fastigheten säljs med Skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
135/60 kvm
Driftkostnad
44 016 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-29

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Andrégatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Andrégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.