Andrégatan 3 / Visby - söder / Visby / Gotland

Fin 1,5 plansvilla i södra Visby!

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea/biarea
135/60 kvm
Driftkostnad
44 016 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Andrégatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Andrégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att erbjuda en omsorgsfullt och smakfullt renoverad 1,5-plansvilla med källare i södra Visby. Här har inget lämnats åt slumpen, hela villan karaktäriseras av snygga moderna ytskikt, smarta lösningar och en känsla för detaljer. Du möts av en välkomnande hall för att sen komma vidare in i två otroligt vackra rum i fil och i etage som delas av med en dekorativ trappa. Det övre rummet har vacker fiskbensparkett och används som matrum, där många gäster ryms runt middagsbordet. Det nedre rummet har stora fönsterpartier mot trädgården samt utgång till den härliga stenlagda uteplatsen i söderläge. På ovanvåningen hittar du ett påkostat badrum, master bedroom med walk in closet samt ytterligare ett sovrum med fransk balkong.

I källarplanet finns en liten lägenhet med egen entré som lämpar sig väl för uthyrning till t.ex. studenter. I källaren ryms för övrigt en tvättstuga, ytterligare ett sovrum samt ett förråd. Här finns även centralenheten för den praktiska centraldammsugaren som finns installerat i huset. Bra och stort garage med luft/luftvärmepump.

Andrégatan är beläget i ett lugnt och familjevänligt villaområde med gång- och cykelavstånd till flertalet förskolor samt till skolor för alla åldrar. I närområdet finns även livsmedelsbutik, pizzeria, sporthall, motionsspår och vackra promenadstråk på Södra hällarna.

Fastigheten säljs med Skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.