Blomstervägen 3 / Pilhagen - Södra Visby / Visby / Gotland

Enplansvilla i lugnt område

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
103/130 kvm
Driftkostnad
38 083 kr/år
Tomtarea
805 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-06-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Blomstervägen såldes av oss 2019-06-06. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Blomstervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pilhagen - Södra Visby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med källare på behändig och uppväxt trädgårdstomt i kvarteret Pilhagen, ett lugnt och fridfullt villaområde i södra Visby. Villan har bra planlösning, är bekväm och rymlig med ett hemtrevligt kök som har matplats invid fönster och gott om skåpförvaring. Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot uterummet och valv mot matrummen som tidigare varit sovrum och enkelt går att återställa. Längs västra långsidan finns både ett härligt uterum med öppningsbara skjutfönster och en skyddad uteplats bakom häck.

På bottenvåningen finns möjlighet till tre sovrum och sedan ligger ytterligare två sovrum i källaren. I källaren finns även en gemytlig gillestuga med öppen spis samt tvättstuga, toalett, dusch och bastu. Vidbyggt huset är ett garage med trappa in till källaren. Asfalterad garageinfart med plats för upp till tre bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.