Follingboväg 21 / Visby - öster / Visby / Gotland

Centralt belägen villa i 2,5 plan med källare.

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
13 298 kr/år
Totalareal
1 003 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Follingboväg såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Follingboväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen villa i 2,5 plan med källare. Här erbjuds du ett boende med mycket utrymme och många möjligheter att sätta din egen prägel. Bostadsytan är fördelad på tre plan med rymliga rum och bra planlösning i samtliga plan. På entréplanet finns trevliga sällskapsutrymmen så som matrum och vardagsrum med avgränsande valv och en centralt placerad braskamin samt ett rymligt kök. På tomten finns ett dubbelgarage med ovanpåliggande gästlägenhet om 2 rum och kök som lämpar sig väl till uthyrning till t.ex. studenter.

Ett tillfälle för dig som söker ett centralt boende med närhet till det mesta man kan tänkas behöva och med rejäla utrymmen för den växande eller redan stora familjen.

OBS: Nytt pris. 3 995 000 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.