Greta Arwidssons Gata 16 F / Visby - A7 / Visby / Gotland

Fin 3:a i nybyggt område

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 209 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Greta Arwidssons Gata såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Greta Arwidssons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - A7 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd lägenhet från 2018 om 3 rum och kök i nytt bostadsområde på A7 i östra Visby.

Trevlig och mycket bra planerad lägenhet i markplan med egen entré samt två förråd intill entrén. Hall med gott om förvaring. Kök med skåpinredning från Ballingslöv som går i grått med vitt stänkskydd och full köksutrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för rymlig matplats invid stort fönster som ger mycket ljus samt soffhörna med tv-möbel. Från vardagsrummet finns utgång till den stenlagda uteplatsen som ligger i söderläge och delvis under tak. Det finns också två bra sovrum varav det ena med stor klädkammare. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten tillhör det en p-plats som medföljer i denna försäljning.

Brf. Sergeanten 1 i Visby ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.