Greta Arwidssons gata 30 B / Visby - A7 området / Visby / Gotland

Nyproducerad 3:a i toppskick!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 975 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Greta Arwidssons Gata såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Greta Arwidssons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - A7 området är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Greta Arwidssons gata 30 B välkomnas du in i en nyproducerad trea på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Med en öppen planlösningen, härlig rymd och fina ytskikt erbjuder lägenheten allt man kan förvänta sig av ett modernt och bekvämt boende. Genomgående snygga och kvalitativa materialval i samtliga rum. Rummen är dessutom lättmöblerade tack vare att de saknar radiatorer då varje lägenhet har egen värmeväxlare som distribuerar luftburen värme.

Månadsavgiften är på 3 975 kr. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats som ingår i det obligatoriska tillägget.

BRF Sergeanten ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.